Schrijf je onderaan deze pagina in om mee te doen aan de 24 uur van Woerden. Je kan je inschrijven als teamcaptain en als individuele deelnemer. Deelname kost 10 euro per deelnemer. Maar meer mag altijd!

Teamcaptainbijeenkomsten

De teamcaptains worden uitgenodigd voor teamcaptain-bijeenkomsten en krijgen regelmatig een update met de laatste activiteiten en praktische zaken. Op deze teamcaptainbijeenkomsten wordt alle informatie gedeeld over het meedoen, de praktische zaken én meer informatie over de doelen waar geld voor wordt ingezameld. Maar ook tips om met andere activiteiten geld op te halen in aanloop naar de 24 uur toe. Erg waardevol om erbij te zijn dus!

1e bijeenkomst: 6 december 2023 bij Plein 7 in Woerden vanaf 20:00 uur
2e bijeenkomst: 13 maar 2024 bij Plein 7 in Woerden vanaf 20:00 uur

De kick-off

Voor alle geweldige vrijwilligers en teamcaptains die betrokken zijn bij de 24 uur organiseren we ook dit jaar weer een gezellige kick-off in het Klooster!
Om deze wandelestafette weer tot een groot succes te maken, willen wij je hier zo goed mogelijk op voorbereiden en met zijn allen alvast in de goede stemming komen. Het belooft een avond te worden vol informatie, inspiratie en muzikale invullingen. Er zijn geen kosten verbonden aan deze avond.
We zien je heel graag daar!
Het programma:
19:30 uur – ontvangst met koffie en thee in de foyer
20:00 uur – start presentatie in de Theaterzaal
21:00 uur – gezellig borrelen, mogelijkheid voor vragen in de foyer

Handige documenten

Kijk bij de veelgestelde vragen voor antwoord op al jouw vragen. Staat je vraag er niet tussen of lukt het aanmelden niet? Neem dan contact op met de teamcaptaincoördinatoren Cindy en Yvonne via aanmeldenvoorde24uur@gmail.com. Zij helpen je graag met alles rondom het teamcaptainschap!

Ik wil me inschrijven als teamcaptain
Ik wil me inschrijven als individu