Het programma van De 24 uur van Woerden

vrijdag

 16.45: Openingsceremonie

Opening van het evenement en het ontsteken van de fakkel door Gineke van Kesteren. Deze zal branden gedurende het evenement.

circa 22.00 uur: Heldenronde

Tijdens de Heldenronde gedenken we bijvoorbeeld iemand die ons inspireert, of die ons ontvallen is door de ziekte kanker, iemand die momenteel ziek is, of iemand die genezen is. Om deze ronde extra kracht bij te zetten komen langs het parcours Inspiratielichten met kaarsen te staan. Deze kunnen beschreven en beplakt worden en zijn voorafgaand aan het evenement gratis verkrijgbaar voor deelnemers. Tijdens het evenement kunnen bezoekers voor € 5,00 een Inspiratielicht kopen en dit langs de route plaatsen. Iedereen mag meelopen! Let op de aanwijzingen van de organisatie. De heldenronde wordt geopend door Jan Ruyten.

zaterdag

15.00 uur: Trekking loterij

De trekking van de loterij wordt verricht.

16.00 uur: Bekendmaking sponsorbedrag

De 4 prijzen voor de winnende teams worden bekend gemaakt. Het team dat het meeste sponsorgeld heeft opgehaald, het team met de hoogste opbrengst per deelnemer, het team dat de meeste loten heeft verkocht en het kleinste deelnemende team.

17.00 uur: Sluitingsceremonie

Laatste lopers binnenhalen en dan bekend maken van de voorlopige eindstand van het opgehaalde sponsorbedrag. Dankwoord van de organisatie. Allen verzamelen bij de finish. Spectaculaire gezamenlijke afsluiting. De fakkel wordt gedoofd door de meiden van Breuren.

Tevens aanwezig op het terrein:

  • Diverse activiteiten voor volwassenen en kinderen
  • Grote podiumtent, waar gedurende 24 uur vele lokale artiesten optreden kijk hier naar het programma
  • Foodtrucks met verkoop van eten en drinken
  • Een infopunt van de organisatie (de infobus), hier zijn de Inspiratielichten en polsbandjes te koop
  • Een ‘Rustpunt’ in de tent
  • Toiletgelegenheden

Op het terrein is geen drinkwatervoorziening. U kunt zelf water meenemen of dit bij de catering kopen.